Club

Welkom

Aan allen –  Ladies, Men’s, Senioren, Junioren en Starters – hartelijk welkom in onze sympathieke golfclub.

Een uitdagende 18-holes golfbaan die steeds mooier wordt, goede sportieve clubresultaten, maar vooral een sympathieke en enthousiaste clubsfeer zijn onze belangrijkste troeven, waarbij wij ook de aandacht voor etiquette niet willen vergeten.

Om een goed evenwicht te houden tussen enerzijds onze sportieve spelers en anderzijds de meer recreatieve spelers, hebben we dit jaar wat meer fun-wedstrijden gepland.

We starten ons nieuwe golfseizoen op zondag 2 april met de openingscompetitie en de prijsuitreiking van de Winter-Eclectic, gevolgd door de traditionele Klokken-competitie op Paasdag 9 april.

De daaropvolgende weekenden hebben de Nationale Interclubwedstrijden plaats waar onze Ladies en Mens-teams de kleuren van onze club zullen verdedigen. We wensen alle IC-captains en -spelers hierbij van harte succes.

We hopen dat u zeer talrijk zal deelnemen aan onze weekend-competities en tevens zoveel als mogelijk aanwezig zal zijn bij de prijsuitreikingen uit sympathie voor de talrijke sponsors, die we hierbij alvast van harte willen danken.

In naam van het ganse sportcomité wens ik jullie allen een succesvol en vooral leuk golfseizoen.

Captain, 
Paul

start to golf

Paasmaandag 1 April 2024

Gratis golfkennismakingmoment voor jong en oud!

Wat mag je verwachten:

  • 2 uur durende initiatie
  • Je maakt kennis met de golfswing
  • Begeleiding door Golfpro’s en enthousiaste golfers ! 
 

Meer info en inschrijvingen vanaf 2 maart via www.golfvlaanderen.be