Nieuwsbrief Ladies November 2023

2023-10-30
Ilse De Greef

Beste dames,

 

Het doek valt over het golfseizoen 2023; ik blik terug op vele leuke donderdagen, waarop jullie talrijk aanwezig waren. Ik wil jullie danken voor jullie enthousiasme, mijn bijzondere dank gaat ook uit naar de dames die zo gul waren om een wedstrijd te sponsoren.

We hebben wel enkele grote events moeten annuleren omwille van het slechte weer; ik denk dan aan de shotguns en BBQ’s in de zomer, maar zo is vorige week ook onze laatste Halloween competitie letterlijk in het water gevallen. Aangezien de sponsors Susan en Darcy al heel wat voorbereiding getroffen hadden voor deze wedstrijd, wordt deze verplaatst naar 7 december; het wordt een ”Spooky Sinterklaas” met oranje pieten in plaats van witte- of roetpieten. Schrijf snel in, wees creatief met kleur of thema, het belangrijkste is dat we er een leuke middag van maken.

Tijdens de wintermaanden wordt er elke maand een eclectic georganiseerd en één keer per maand een fun-formule; waarbij we op hole 1 de flights samenstellen en de formule bekend maken. De bedoeling is om in de winter samen aan het golfen te blijven, met een mix van alle handicaps.

Naar jaarlijkse traditie sluiten we het seizoen af met ons gezellig etentje, eveneens op 7 december, waarvan een deel van het menu gesponsord wordt door de ladies kassa. De inschrijvingen staan open in I-golf tot 30 november. Indien we met 50 dames zijn, mag Hilde Boni haar DJ- talenten nog eens laten horen en kunnen we er nog eens een heus dansfeest van maken.

Ik hoop jullie massaal te mogen ontmoeten op HET feestje van het jaar! Aan de starters en nieuwe leden zou ik nog willen toevoegen, dat dit de gelegenheid bij uitstek is om mensen te ontmoeten waarmee je voor de rest van het jaar kan afspreken om samen een balletje te slaan!

 

Met feestelijke groet,

Ilse

start to golf

Paasmaandag 1 April 2024

Gratis golfkennismakingmoment voor jong en oud!

Wat mag je verwachten:

  • 2 uur durende initiatie
  • Je maakt kennis met de golfswing
  • Begeleiding door Golfpro’s en enthousiaste golfers ! 
 

Meer info en inschrijvingen vanaf 2 maart via www.golfvlaanderen.be