Ladies nieuwsbrief juli 2023

2023-06-27
Ilse De Greef

Beste Dames,

Vorige week donderdag is onze shotgun letterlijk in het water gevallen. Alle moeite en kosten ten spijt voor de sponsor van die dag Anique Proot en alle spelers die ingeschreven waren, de regen hield ons binnen. Anique had een mooi gevulde prijzentafel klaarstaan, ze draagt haar prijzen nu over naar de 3-daagse van Kampenhout, en blijft de ladies steunen. Ik wil ook Kevin en zijn team bedanken om de BBQ toch nog „te redden”.

Aangezien de maand juli in het teken staat van vakantie en reizen, zijn er de komende maand enkele reizen gepland naar andere clubs. Op 6 juli reizen we af naar Keerbergen en op 13 juli naar de prachtige golf van Aartselaar, Cleydael. Een unieke kans om aan een voordeliger tarief deze twee pareltjes (nog) eens te spelen. In Keerbergen ondervinden ze wat problemen met de inschrijvingen, dus voor 6 juli kunnen jullie inschrijven via I-golf van Golfclub Kampenhout (de dames die reeds ingeschreven zijn behouden hun inschrijving in Keerbergen). De inschrijvingen voor Cleydael worden volgende week opengezet, maar je kan alvast de datum noteren in je agenda.

Voor de dames die liever in Kampenhout spelen is er een 9 holes competitie voorzien op 6 juli en een Eclectic, gesponsord door Liane van de Pro shop.

In de zomer proberen we de competities wat vroeger van start te laten gaan om de grootste hitte te vermijden. Zo spelen we op 27 juli de eerste “EBBB= Early Birds & Busy Birds” waarbij de vroege vogels 18 holes kunnen spelen en de dames met een drukke agenda 9 holes. De bedoeling is om onze ronde op min of meer hetzelfde tijdstip af te ronden en samen hole 19 te kunnen spelen.

Ik hoop jullie allen talrijk te mogen ontmoeten deze maand en de dames die verder reizen dan Keerbergen of Aartselaar wens ik alvast een fijne, deugddoende vakantie!

Met sportieve groeten,
Ilse

start to golf

Paasmaandag 1 April 2024

Gratis golfkennismakingmoment voor jong en oud!

Wat mag je verwachten:

  • 2 uur durende initiatie
  • Je maakt kennis met de golfswing
  • Begeleiding door Golfpro’s en enthousiaste golfers ! 
 

Meer info en inschrijvingen vanaf 2 maart via www.golfvlaanderen.be