Nieuwsbrief Ladies 2023

2023-08-08
Ilse De Greef

Beste dames,

Deze maandelijkse nieuwsbrief zal u in de toekomst kunnen raadplegen op de website van golfclubkampenhout.be onder het tabblad “Leden”, vervolgens “Ladies”, rubriek “nieuws”. Enkel bijzondere boodschappen zullen nog per mail verzonden worden.

We werden de voorbije donderdagen niet verwend met het weer, maar de dapperen onder ons werden wel beloond! De vooruitzichten voor de augustus zien er beter uit, nog eventjes op de tanden bijten en we kunnen de zonnecrème weer bovenhalen.

Deze maand staat in het teken van “gekende sponsors”, want enkele leden leggen ons op donderdag in de watten.

Leen Theunis bijt de spits af op 3 augustus; we spelen een greensome en heffen het glas op haar pensioen.

Naaistudio Ilse organiseert op 10 augustus “the summer ladies scramble”, niets dan fun en plezier op de baan!

Op 17 augustus sponsoren Marit Peters en Rita Heps een 3B2BB, fun competitie, maar aangezien iedereen zijn eigen spel speelt binnen het team, kan je je kaart indienen wanneer je goed hebt gespeeld.

“Beauty Golf Trophy by Louis Widmer” is ook een jaarlijks gekende sponsor, waarvoor de meeste dames graag van de partij zijn. De winnaressen van 24 augustus mogen in september de finale gaan spelen op Millenium Golf.

We sluiten deze welgevulde maand af met een qualifying wedstrijd gesponsord door Omnia Travel, de werkgever van Lut Demaecker.

Beste dames, laat ons duimen voor een zonniger vervolg van onze zomer, ik hoop jullie in augustus dikwijls op de golfbaan te ontmoeten.

Met sportieve groeten,

Ilse

start to golf

Paasmaandag 1 April 2024

Gratis golfkennismakingmoment voor jong en oud!

Wat mag je verwachten:

  • 2 uur durende initiatie
  • Je maakt kennis met de golfswing
  • Begeleiding door Golfpro’s en enthousiaste golfers ! 
 

Meer info en inschrijvingen vanaf 2 maart via www.golfvlaanderen.be