Maak van Golf je passie

Ontdek Golf

Wil je eens kennismaken met de golfsport, schrijf je dan in voor een initiatieles. Dit is een uniek moment om kennis te maken met de golfsport. Tijdens een twee uur durende sessie worden de basisbeginselen van het golfspel uitgelegd door onze golfprofessionals en initiators.

Initiatie dagen 2023
 • Zaterdag 25 maart 16u tot 18u
 • Zaterdag 22 april 16u tot 18u
 • Zaterdag 20 mei 16u tot 18u
 • Zaterdag 17 juni 16u tot 18u
 • Zaterdag 15 juli 16u tot 18u
 • Zaterdag 19 augustus 16u tot 18u
 • Zaterdag 16 september 16u tot 18u

Prijs 20€ per persoon. Duurtijd initiatie: 2 uur.

Starters Pakket

Wil je leren golfen op een eenvoudige en leuke manier dan biedt Golfclub Kampenhout een specifiek lidmaatschap voor starters aan met een aantal individuele lessen, groepstrainingen, starterswedstrijden en toegang tot alle faciliteiten, en dit voor een periode van zes maanden. 

Gedurende dit traject leer je al de basistechnieken zoals chippen, pitchen, swingen en putten, onder begeleiding van ervaren golfprofessionals en initiators. Je mag ook onbeperkt gebruik maken van de diverse oefenfaciliteiten: drie oefenholes, een driving range (deels overdekt en verlicht), een chipping- en putting green en een oefenbunker. Geleidelijk aan leer je eveneens de theorie en de regels van het spel. 

Het starterspakket is zo opgesteld dat je na deze periode, als je ook regelmatig komt oefenen en deelneemt aan de lessen en trainingen, klaar bent om op een 18 holes terrein te spelen. 

Prijs 595€ per persoon. Lidmaatschap en lessen voor 6 maanden.

Starten als Junior

Starten als meisje of jongen bij de junioren kan je als je tussen 7 en 18 jaar bent.

 • Je hebt reeds golf ontdekt en de sensatie ervaren op een Start 2 Golf, bij een initiatie of samen met een familielid of vriend ?
 • Je moet golf nog ontdekken, maar bent geïnteresseerd in de sport, dan kan je bij ons op zaterdagnamiddag terecht voor een 2-tal “try-out” lessen.


Ben je overtuigd dat het jouw sport is ?

Wel als junior hoef je helemaal geen starterspakket te nemen, want met een full membership, dat je door onze club voor een heel democratische prijs wordt aangeboden, ben je niet alleen een jaar lid, dat mag gebruik maken van alle oefenfaciliteiten en de baan, maar krijg je elke zaterdag gratis groepslessen of -trainingen aangeboden.

Zo begeleiden wij graag onze junioren naar hun handicap via Route 36.

Start 2 Golf Event

 • Kennismaking met golfsport:
  Start 2 Golf is een gratis jaarlijks landelijk event dat ontworpen is voor alle geïnteresseerden, ongeacht hun golfervaring. Je maakt kennis met de golfsport zonder dat je meteen lid dient te worden. Je hoeft ook niks mee te brengen, al het nodige materiaal zoals golfclubs en ballen zijn ter beschikking op de club.
 • Begeleiding door een deskundige:
  Onder begeleiding van een golfpro of initiator zal je je eerste balletjes slaan. Met behulp van tips en tricks maak je kennis met de techniek van de golfswing.
 • Heel wat enthousiasme:
  Je zal enthousiast onthaald worden door ervaren golfers die graag hun passie delen. Je kan inschrijven met een eigen groep of je wordt toegevoegd aan een ander groepje geïnteresseerden. Samen gaan jullie op ontdekking en beleven jullie de golfsport.

Maandag 10 April 2023 !

Start 2 Golf

Meer Info