Nieuws Ladies

2023-09-01
Ladies Captian

Beste dames,

Nu de kindjes (of kleinkindjes) weer op de schoolbanken zitten en de vakantie voor velen achter ons ligt, kunnen we de draad van het gewone leven weer oppikken.

Ik had voor september een goed gevuld programma en elke donderdag een gulle sponsor met mooie prijzen voorzien. Jammer genoeg moet ik omwille van de senior interclubs de “ ladies invite men” gesponsord door Nadine Pint en de competitie van 28 september annuleren.

Gelukkig hebben we deze maand ook ons ladies weekend naar Nederland, dat zal de leegte van die 2 donderdagen wel wat compenseren! De gedetailleerde info over dit weekend zal de komende week aan de deelnemers worden doorgestuurd.

De Early Birds en Busy Birds van donderdag 14 september en de amicale met Winge & Millenium IN gesponsord door Whizz Golf op 21 september zullen gewoon doorgaan. Mag ik jullie eraan herinneren dat we bij een amicale zoveel mogelijk in club uniform spelen?

Ik wens de dames die deze maand onze Kampenhout- kleuren verdedigen tijdens de senior interclubs alvast heel veel succes, maar vooral veel plezier met het team op andere mooie golfbanen.

Fijn weekend en sportieven groeten,

Ilse