Nieuwsbrief Maart

2024-03-21

Beste dames,

 
Sinds begin maart heb ik de fakkel van Ilse De Greef overgenomen als verantwoordelijke voor de Ladies. Mijn teamgenoten – Rita, Karin , Susan – en ik hebben een mooi programma samengesteld voor dit jaar.
 
Na een bijzonder natte en sombere winter staan we te trappelen om er terug in te vliegen ! Voor de maand april hebben we ervoor gekozen om vooral FUN-wedstrijden te spelen omdat de baan nog wat tijd nodig heeft om wat droger te worden en er nog niet zo goed bijligt.
 
We starten het seizoen met een feestelijke wedstrijd om de 50ste verjaardag van Heidi te vieren. Alles zal dan ook in het teken staan van 50. Dit doen we met een shotgun ’s avonds, gevolgd door een etentje. Hiervoor kan je inschrijven via i-golf en kan je tevens de menukeuze ( vlees of veggie ) aanduiden.
 
Als rode draad hebben we dit seizoen het Summer Tournament, gesponsord door Liane -Strokes The Golf Shop. Deze wedstrijden worden in Single Stableford gespeeld en zijn qualifying.
 
In ons programma zijn ook verschillende Amicales met dames van andere clubs voorzien.
 
Zoals jullie weten verandert dit jaar het uniform : witte polo , blauwe vest of pull met logo en blauwe broek of rok. Deze hebben we nodig als we deelnemen aan de Interclubs en Ontmoetingen – Amicales – met andere clubs. Ze zijn te verkrijgen op het secretariaat.
 
Wij kijken er naar uit om jullie talrijk te mogen ontmoeten op onze Ladiesday!
 
Het ladiesteam,
Diane , Rita ,Karin en Susan

start to golf

Paasmaandag 1 April 2024

Gratis golfkennismakingmoment voor jong en oud!

Wat mag je verwachten:

  • 2 uur durende initiatie
  • Je maakt kennis met de golfswing
  • Begeleiding door Golfpro’s en enthousiaste golfers ! 
 

Meer info en inschrijvingen vanaf 2 maart via www.golfvlaanderen.be