Nieuwsbrief senioren Zomer

2023-07-06
Katrien

Nieuwsbrief ZOMER 2023 – Senioren Golfclub KAMPENHOUT

Beste 50 + plussers,

Het golfseizoen vliegt voorbij! We zijn al in de zomermaanden terecht gekomen en voor velen onder ons is er waarschijnlijk hier en daar wat vakantie in het buitenland gepland.

Het is hoogtijd om jullie wat nieuwe info te verstrekken .

  • Op 18 juli ek organiseren en sponsoren onze Nederlandse vrienden opnieuw hun welgekende en super plezante DUTCH DAY! Vergeet niet massaal in te schrijven !. De uitnodiging en spelformule werd reeds afzonderlijk verstuurd! Na de wedstrijd kan je mee aan tafel schuiven voor het traditionele mosselsouper (je bent ingeschreven na betaling van 31 € op de rekening van het senioren BE48 7340 2706 4827)
  • Matchplay: Voor de eerste ronde werden ondertussen al heel wat wedstrijden gespeeld. Na het afsluiten van de eerste ronde op 21 juli e.k., zullen de resultaten in tabelvorm gepubliceerd worden in de vitrinekast aan de proshop.
  • Einde juli staat er geen SUPER TUESDAY gepland, vermits mijn volledige team er tussenuit zal zijn door vakantie. Er kan uiteraard wel deelgenomen worden aan een gewone wedstrijd . De volgende Super Tuesday heeft plaats de laatste dinsdag van augustus, op 29-08.
  • Op 22 augustus staat de amicale “Cleydael OUT” gepland. Diezelfde dag zal er slechts een 9-holes wedstrijd gespeeld worden in Kampenhout. Het zou leuk zijn indien we met een mooie groep daar onze club kunnen vertegenwoordigen.
  • Op 15 september staat onze culturele uitstap Deze keer trekken we er een hele dag op uit. Ontmoetingsplaats: Wijndomein Haksberg. De eerste mededeling hierover die via mail werd uitgevoerd is een beetje in het water gevallen wegens een tamelijk archaïsch systeem van mailbezorging waar ik rekening moest mee houden. Ondertussen werd het volledige programma op de nieuwe website gezet en voor iedereen toegankelijk !

Voorlopig is er nog plaats…Aarzel niet om in te schrijven.  😊

  • Opnieuw wil ik de “slow play” onder jullie aandacht brengen.

Tips van de maand:

1)Speel ready golf – wie klaar is slaat eerst

2)Wees altijd klaar om te spelen, terwijl je moet wachten op de andere spelers in je flight, bereid je dan al voor om te spelen

3)Verlaat zo snel mogelijk de green en blijf daar zeker niet nog wat ‘babbelen’ bv. over je mooie put…

4)Hou je niet bezig met het opvissen van ballen in het water als een flight achter jullie staat te popelen om te spelen…

 

Geniet van de zomer en het mooie golfspel,

Katrien, Johan, Peter en Jo

 

start to golf

Paasmaandag 1 April 2024

Gratis golfkennismakingmoment voor jong en oud!

Wat mag je verwachten:

  • 2 uur durende initiatie
  • Je maakt kennis met de golfswing
  • Begeleiding door Golfpro’s en enthousiaste golfers ! 
 

Meer info en inschrijvingen vanaf 2 maart via www.golfvlaanderen.be