Lidmaatschappen

Golfclub Kampenhout beidt zijn leden verschillende lidmaatschapsformules aan. De Full-Member formule laat je bijvoorbeeld  toe om gans het jaar door onbeperkt te golfen en te oefenen. De lidmaatschapstarieven zijn gebaseerd op basis van leeftijd en door aankoop van een aandeel is er de mogelijkheid om jaarlijks grote kortingen te bekomen. Bij onze golfclub is er geen toetreding bijdrage.  In het lidmaatschap van  junioren tot 18 jaar worden er ook gratis wekelijkse groepslessen en trainingen aangeboden. Lidmaatschappen zijn steeds per kalenderjaar. Leden die een starter pakket hebben zullen op het einde van hun pakket een pro-rata lidmaatschap aangeboden worden.

Naast een voltijds lidmaatschap bieden we eveneens de mogelijkheid om enkel tijdens de weekdagen lid te worden. Golfers die elders hun home club hebben kunnen eveneens gebruik maken van een country lidmaatschap. Voor bedrijven is er de mogelijkheid om in te schrijven in één van onze sponsorpakketten die eveneens voltijdse lidmaatschappen bevatten.

Full Lidmaatschap

Afhankelijk of je een aandeel bezit krijg je kortingen om je lidgeld. Echtparen, beide in het bezit van een aandeel, krijgen een korting van 15% op de jaarlijkse lidgelden. Kinderen (tot 25 jaar), die inwonend zijn, zijn vrijgesteld van de aankoop van een aandeel, indien minstens één van de ouders over een aandeel beschikt. 

Full leden kunnen gans het jaar onbeperkt komen golfen en oefenen.

Geboortejaar
Met Aandeel
Geen Aandeel
1987 – Vroeger
€ 1.560
€ 1.825
1988 – 1991
€ 1.345
€ 1.575
1992 – 1996
€ 1.185
€ 1.385
1997 – 2001
€ 970
€ 1.130
2002 – 2009
€ 430
€ 575
2010 – 2011
€ 350
€ 420
2012 – 2015
€ 215
€ 255
2016 – Later
€ 135
€ 160

Week Lidmaatschap

Deze lidmaatschapsformule is uitsluitend voor aandeelhouders. Echtparen, beide in het bezit van de aankoop, krijgen een korting van 5% op de jaarlijkse lidgelden. 

Week members kunnen enkel tijdens de weekdagen, uitgezonderd de feestdagen, onbeperkt komen golfen en oefenen. Week members kunnen tijdens de weekends of feestdagen enkel spelen mits betaling van een gast greenfee.

Week Member
Met Aandeel
Jaarlijks lidgeld
€ 1.090

Country Lidmaatschap

Dit type lidmaatschap is enkel gelding voor spelers die reeds een full lidmaatschap hebben bij een ander Belgische golfclub type A of B. (bewijs voorleggen) en is beperkt tot een periode van maximaal twee jaar.

Country members kunnen, zoals een full lidmaatschap onbeperkt komen golfen en oefenen. 

Country Member
Andere homeclub
Jaarlijks lidgeld
€ 1.560

Als je een aandeel van Golfclub Kampenhout aankoopt dan zal deze op naam uitgeschreven worden. Als je de club ooit verlaat dan zal het aandeel niet vervallen. Bij onze golfclub is er geen toetreding bijdrage die je kwijt raakt als je de club verlaat.

Alle golfers in België zijn eveneens verplicht om jaarlijks een bijdrage te leveren aan de golf federaties. De jaarlijkse bijdrage, die niet inclusief de lidmaatschappen zit, omvat zowel een deel voor de Koninklijke Belgische Golf Federatie (K.G.B.F) als een deel voor de werking van Golf Vlaanderen. Via deze federale bijdrage is elke golfer automatisch beperkt verzekerd op het golfterrein.

G.B.A. Aandelen

Door de aankoop van een aandeel van ‘Golf and Business Association’ verkrijg je een grote korting op je Full lidmaatschap en geeft je de mogelijkheid om zich aan te sluiten als een week member. Aandelen kunnen ook verkocht worden maar moeten steeds overgeschreven worden in het aandelenboek. Voor de overdracht van een aandeel zal er steeds een administratiekost verrekend worden.

Aandeel
Andere homeclub
Nieuw aandeel (incl. admin. kost)
€ 1.859,20
Admin. kost transfer aandeel
€ 371,84

Lidkaart Golf Federaties

Bij het afsluiten van een lidmaatschap zal de club jouw federatiekaart aanvragen bij de Koninklijke Belgische Golf Federatie (K.G.B.F.). Zonder een geldig lidmaatschap kan er geen lidkaart aangevraagd worden. Deze bijdrage denkt  de werking van zowel de KGBF als Golf Vlaanderen (G.V.). Afhankelijk van de infrastructuur van de club zal een club een federatie kaart type A en/of B en/of C aanbieden. Golfclub Kampenhout is een club met een volwaardig 18 holes terrein plus de nodige oefen infrastructuur en bied zijn leden een federatie kaart type A aan voor alle lidmaatschap types. 

Type Lidkaart
Jaarlijkse bijdrage
Junior tot 21 jaar
€ 14
Volwassene
€ 63

Voor bedrijfslidmaatschappen of wat extra informatie contacteer ons secretariaat via info@golfclubkampenhout.be of maak een afspraak. Iedereen is steeds welkom voor een rondleiding op het terrein en de faciliteiten.  Start je met golf kan je natuurlijk steeds inschrijven in één van onze starter pakketten.