Lidmaatschappen

Golfclub Kampenhout biedt verschillende lidmaatschapsformules aan. De tarieven hiervan zijn gebaseerd op leeftijd, en via een clubaandeel kunnen jaarlijks stevige kortingen bekomen worden. Een toetredingsbijdrage hanteren we in Kampenhout niet. In het lidmaatschap van junioren (tot 18 jaar) worden er tevens gratis wekelijkse groepslessen en trainingen voorzien. Leden die een starterspakket aangaan, zullen na afloop een pro-rata lidmaatschap aangeboden krijgen. Andere lidmaatschappen dekken steeds één kalenderjaar.

Naast een voltijds lidmaatschap bieden we eveneens de mogelijkheid om enkel tijdens de weekdagen lid te zijn. Golfers die elders hun homeclub hebben, kunnen gebruikmaken van een Country lidmaatschap. Voor bedrijven/zelfstandigen is er de mogelijkheid om in te schrijven in één van onze sponsorpakketten die eveneens voltijdse lidmaatschappen bevatten.

Full Lidmaatschap

De Full Member-formule laat je toe om het hele jaar door onbeperkt te golfen en te oefenen. Echtparen, beiden in het bezit van een aandeel, krijgen nog een extra korting van 15% op de jaarlijkse lidgelden. Jongeren (tot 25 jaar) die inwonend zijn, zijn vrijgesteld van de aankoop van een aandeel indien minstens één van de ouders over een aandeel beschikt. 

Geboortejaar
Met Aandeel
Geen Aandeel
1987 – Vroeger
€ 1.560
€ 1.825
1988 – 1991
€ 1.345
€ 1.575
1992 – 1996
€ 1.185
€ 1.385
1997 – 2001
€ 970
€ 1.130
2002 – 2009
€ 430
€ 575
2010 – 2011
€ 350
€ 420
2012 – 2015
€ 215
€ 255
2016 – Later
€ 135
€ 160

Week Lidmaatschap

Deze lidmaatschapsformule is uitsluitend voor aandeelhouders. Echtparen, beiden in het bezit van een aandeel, krijgen een korting van 5% op de jaarlijkse lidgelden. 

Week members kunnen enkel tijdens de weekdagen, uitgezonderd feestdagen, onbeperkt golfen en oefenen. Week members kunnen tijdens weekends of feestdagen spelen mits betaling van een gast greenfee.

Week Member
Met Aandeel
Jaarlijks lidgeld
€ 1.090

Country Lidmaatschap

Dit type lidmaatschap is enkel geldig voor spelers die reeds een full lidmaatschap hebben bij een ander Belgische golfclub type A of B. (bewijs voorleggen) en is beperkt tot een periode van maximaal twee jaar.

Country members kunnen, zoals een full lidmaatschap, onbeperkt golfen en oefenen. 

Country Member
Andere homeclub
Jaarlijks lidgeld
€ 1.560

Als je een aandeel van Golfclub Kampenhout aankoopt, zal dit op naam ingeschreven worden. Als je de club ooit verlaat, komt dit aandeel niet te vervallen. Bij onze golfclub is er geen toetredingsbijdrage die je na verloop kwijtraakt.

Alle golfers in België zijn eveneens verplicht om jaarlijks een bijdrage te leveren aan de golffederaties. Deze wordt exclusief het lidgeld aangerekend. De bijdrage omvat zowel een deel voor de Koninklijke Belgische Golf Federatie (K.G.B.F), als voor de werking van Golf Vlaanderen. Via deze federale kost is elke golfer automatisch beperkt verzekerd op het golfterrein.

G.B.A. Aandelen

Door de aankoop van een aandeel van ‘Golf and Business Association’ verkrijg je een mooie korting op je Full lidmaatschap en de mogelijkheid om aan te sluiten als Week member. Aandelen kunnen verkocht worden, maar moeten steeds overgedragen worden in het aandelenregister. Voor de overdracht van een aandeel zal een administratiekost aangerekend worden.

Aandeel
Andere homeclub
Nieuw aandeel (incl. admin. kost)
€ 1.859,20
Admin. kost transfer aandeel
€ 371,84

Lidkaart Golf Federaties

Bij het afsluiten van een lidmaatschap zal de club jouw federatiekaart aanvragen bij de Koninklijke Belgische Golf Federatie (K.G.B.F.) en Golf Vlaanderen. Zonder een geldig lidmaatschap kan er geen lidkaart aangevraagd worden. Afhankelijk van de infrastructuur van de club zal een club een federatiekaart type A en/of B en/of C aanbieden. Golf Kampenhout is een club met een volwaardige infrastructuur, die zijn leden een federatiekaart type A aanbiedt voor alle lidmaatschapstypes. 

Type Lidkaart
Jaarlijkse bijdrage
Junior tot 21 jaar
€ 14
Volwassene
€ 64

Voor bedrijfslidmaatschappen of extra informatie contacteer ons secretariaat via info@golfclubkampenhout.be of maak een afspraak. Iedereen is steeds welkom voor een rondleiding op het terrein en de faciliteiten.  Mensen zonder golfervaring kunnen het hele jaar door een starterspakket (duur: 6 maanden) aangaan.