Lidmaatschappen

Golfclub Kampenhout biedt verschillende lidmaatschapsformules aan. De tarieven hiervan zijn gebaseerd op leeftijd, en via een clubaandeel of éénmalige toetredingsbijdrage kunnen jaarlijks stevige kortingen bekomen worden. In het lidmaatschap van junioren (tot 18 jaar) worden er tevens gratis wekelijkse groepslessen en trainingen voorzien. Leden die een starterspakket aangaan, zullen na afloop een pro-rata lidmaatschap aangeboden krijgen. Andere lidmaatschappen dekken steeds één kalenderjaar.

Naast een voltijds lidmaatschap bieden we eveneens de mogelijkheid om enkel tijdens de weekdagen lid te zijn. Golfers die elders hun homeclub hebben, kunnen gebruikmaken van een Country lidmaatschap. Voor bedrijven/zelfstandigen is er de mogelijkheid om in te schrijven in één van onze sponsorpakketten die eveneens voltijdse lidmaatschappen bevatten.

Full Lidmaatschap

De Full Member-formule laat je toe om het hele jaar door onbeperkt te golfen en te oefenen. Echtparen, beiden in het bezit van een aandeel of een toetredingsbijdrage betaald hebben, krijgen nog een extra korting van 15% op de jaarlijkse lidgelden. Jongeren (tot 25 jaar) die inwonend zijn, zijn vrijgesteld van een toetredingsbijdrage indien minstens één van de ouders over een aandeel beschikt of een toetredingsbijdrage hebben betaald. 

Geboortejaar
Met toetredingsbijdrage
Zonder toetredingsbijdrage
1989 – Vroeger
€ 1.600
€ 1.875
1990 – 1993
€ 1.380
€ 1.620
1994 – 1998
€ 1.215
€ 1.425
1999 – 2003
€ 995
€ 1.160
2004 – 2011
€ 445
€ 590
2012 – 2013
€ 360
€ 435
2014 – 2017
€ 225
€ 265
2018 – Later
€ 145
€ 165

Week Lidmaatschap

Deze lidmaatschapsformule is uitsluitend mogelijk na betaling van een éénmalige toetredingsbijdrage. Echtparen die voldoen aan deze voorwaarden krijgen een korting van 5% op de jaarlijkse lidgelden. 

Week members kunnen enkel tijdens de weekdagen, uitgezonderd feestdagen, onbeperkt golfen en oefenen. Week members kunnen tijdens weekends of feestdagen spelen mits betaling van een gast greenfee.

Week Member
Jaarlijks lidgeld
€ 1.190

Country Lidmaatschap

Dit type lidmaatschap is enkel geldig voor spelers die reeds een full lidmaatschap hebben bij een ander Belgische golfclub type A of B. (bewijs voorleggen) en is beperkt tot een periode van maximaal twee jaar.

Country members kunnen, zoals een full lidmaatschap, onbeperkt golfen en oefenen. 

Country Member
Andere homeclub
Jaarlijks lidgeld
€ 1.600

Alle golfers in België zijn eveneens verplicht om jaarlijks een bijdrage te leveren aan de golffederaties. Deze wordt exclusief het lidgeld aangerekend. De bijdrage omvat zowel een deel voor de Koninklijke Belgische Golf Federatie (K.G.B.F), als voor de werking van Golf Vlaanderen. Via deze federale kost is elke golfer automatisch beperkt verzekerd op het golfterrein.

G.B.A. Toetredingsbijdrage

Door de aankoop van een éénmalige toetredingsbijdrage van ‘Golf and Business Association’ verkrijg je een mooie korting op je Full lidmaatschap en de mogelijkheid om aan te sluiten als Week member.

Toetredingsbijdrage (éénmalig)
€ 1000,00

Lidkaart Golf Federaties

Bij het afsluiten van een lidmaatschap zal de club jouw federatiekaart aanvragen bij de Koninklijke Belgische Golf Federatie (K.G.B.F.) en Golf Vlaanderen. Zonder een geldig lidmaatschap kan er geen lidkaart aangevraagd worden. Afhankelijk van de infrastructuur van de club zal een club een federatiekaart type A en/of B en/of C aanbieden. Golf Kampenhout is een club met een volwaardige infrastructuur, die zijn leden een federatiekaart type A aanbiedt voor alle lidmaatschapstypes. 

Type Lidkaart
Jaarlijkse bijdrage
Junior tot 21 jaar
€ 14
Volwassene
€ 64

Voor bedrijfslidmaatschappen of extra informatie contacteer ons secretariaat via info@golfclubkampenhout.be of maak een afspraak. Iedereen is steeds welkom voor een rondleiding op het terrein en de faciliteiten.  Mensen zonder golfervaring kunnen het hele jaar door een starterspakket (duur: 6 maanden) aangaan.

start to golf

Paasmaandag 1 April 2024

Gratis golfkennismakingmoment voor jong en oud!

Wat mag je verwachten:

  • 2 uur durende initiatie
  • Je maakt kennis met de golfswing
  • Begeleiding door Golfpro’s en enthousiaste golfers ! 
 

Meer info en inschrijvingen vanaf 2 maart via www.golfvlaanderen.be