Seniors

Welkom

Welkom bij de sectie “Senioren” op de website van onze club .

Johan De Mesmaeker (vice-Captain), Peter De Groef (animator), Jo Buyse (penningmeester) en ikzelf, Katrien Serrien (Captain), vormen samen het organiserende 50+ team.

Wij maken dankbaar gebruik van de nieuwe mogelijkheden van deze site om de talrijke wedstrijden en evenementen aan jullie voor te stellen.

Onze aandacht gaat zowel naar de sportieve uitdagingen op de golfcourse als naar de ambiance en convivialiteit na het golfspel.

Wij organiseren elke dinsdag een wedstrijd voor de 50-plussers met volgend concept:

  • De eerste drie of vier dinsdagen van de maand staan de vertrouwde qualifying wedstrijden (18 en 9 holes) op het programma (of counting als de weersomstandigheden het vereisen).
  • Elke laatste dinsdag van de maand is het ‘Super Tuesday’ met een fun-wedstrijd (18 holes shotgun met wisselende spelformules), waarvoor de flights samengesteld worden door het 50+ team.
  • Bovendien is er elke dinsdag * nog een 9 holes qualifying wedstrijd voor late starters met vertrek tussen 16.00 en 16.30 uur (om ook de jongere, werkende 50-plusser aan boord te halen). *Behalve op dinsdagen waarop een ‘mon mardi’ gespeeld wordt.


Op de gewone dinsdagen worden de prijzen ofwel aangeboden door een externe sponsor (vermeld op I-golf), die zijn zaak bij de prijsuitreiking mag voorstellen, ofwel gefinancierd met het 50+ budget afkomstig van een deel van de competition fees.

Op Super Tuesday heeft een dubbele prijsuitreiking plaats. Eentje voor de 3 winnende flights van de funwedstrijd en eentje voor de winnaars met de hoogste stableford score over de afgelopen maand in de 4 categorieën. Voor alle winnaars van de Super Tuesdays wordt door bijzondere sponsors (vermeld op I-golf) een extra mooie prijzentafel voorzien.

Op Super Tuesdays wordt de prijsuitreiking ook gevolgd door een gezamenlijk etentje in het clubhuis The Loft tegen een democratische prijs. Hiervoor kan telkens ingeschreven worden via I-golf en mits voorafbetaling van de prijs.

De starters worden volledig geïntegreerd in de qualifying 9 holes wedstrijden en in de fun-wedstrijden op Super Tuesdays.

We doen een warme oproep aan alle spelers om zo veel mogelijk op de prijsuitreikingen aanwezig te zijn, en alleszins wie kans maakt om tot de winnaars te behoren. Dat bevordert de goede contacten en clubsfeer tussen de leden en motiveert ook de sponsors. Voor wie onmogelijk aanwezig kan zijn bestaat de mogelijkheid om zich te laten vertegenwoordigen.

Seniors Captain, 
Katrien