Starters

Welkom

Beste starters,

Als beginnende golfspeler zet je niet alleen je eerste stappen om het golfen onder de knie te krijgen, je wordt ook overstelpt met een grote hoeveelheid aan informatie.

Om dit alles in goede banen te leiden en zo ook je integratie in ons clubleven te vereenvoudigen, organiseren we een begeleidingstraject.

Na je inschrijving als startend lid word je uitgenodigd voor een welkomstgesprek. We geven je dan een algemeen overzicht van de clubwerking en overlopen de specifieke zaken die je als starter moet weten.

Alvorens je de theoretische proef aflegt neem je deel aan een regelwandeling op het terrein, die eens per maand georganiseerd wordt. Je maakt er in de praktijk kennis met de spel- en etiquetteregels van onze sport.

Na het afleggen van een praktische proef word je rabbit en mag je spelen op de course en deelnemen aan de 9 holes wedstrijden die tijdens het seizoen specifiek voor jullie telkens op woensdag georganiseerd worden. Dit kan ook op de vaste dagen in de week waarop de dames, heren en senioren hun activiteiten organiseren.

Tijdens de winterperiode organiseren we elke week een oefensessie/clinic, waar je jezelf, onder begeleiding van onze golfprofessionals en enkele initiators, kan vervolmaken in de verschillende spelonderdelen, van het putten tot de lange slagen.

Voor dit alles kan ik rekenen op een team van enthousiaste, ervaren vrijwilligers. Zij zullen je bijvoorbeeld graag, in voorbereiding op de praktische proef, meenemen op de course om samen eens een 9 holes ronde te spelen. Je kan dan ook bij hen terecht met al je vragen. Het volstaat om je hiervoor aan te melden bij de mensen van het secretariaat. Ook zij zijn steeds beschikbaar om je bij te staan en uitleg te verschaffen over alles en nog wat.

Ik wens jullie alvast veel plezier en succes in je ‘golfcarrière’, zowel op als naast de course !

Verantwoordelijke Starters, 
Johan