Starters

Welkom

Beste starter,

Als beginnende golfspeler zet je niet alleen je eerste stappen om het golfen onder de knie te krijgen, je wordt ook overstelpt met een grote hoeveelheid aan informatie.

Om dit alles in goede banen te leiden en je integratie in onze club te vergemakkelijken voorzien we een begeleidingstraject.

Na je inschrijving als startend lid word je uitgenodigd voor een welkomstgesprek. We geven je dan een algemeen overzicht van de clubwerking en overlopen de specifieke zaken die je als starter moet weten.

Alvorens je de theoretische proef aflegt neem je deel aan een regelwandeling op de baan, die eens per maand georganiseerd wordt. Je maakt er in de praktijk kennis met de spel- en etiquetteregels van onze sport.

Na het afleggen van een praktische proef word je “Rabbit” en mag je spelen op de baan en deelnemen aan de 9 holes wedstrijden die tijdens het seizoen specifiek voor de starters telkens op woensdag georganiseerd worden.

Tijdens de winterperiode organiseren we elke week een oefensessie/clinic, waar je jezelf, onder begeleiding van onze golfpro’s en met de hulp van enkele vrijwilligers , kan vervolmaken in de golfsport.

Een team van enthousiaste vrijwilligers zullen je ook graag, in voorbereiding op de praktische proef, meenemen op de course om samen eens een 9 holes ronde te spelen. Je kan dan ook bij hen terecht met al je vragen. Het volstaat om je hiervoor aan te melden bij de mensen van het secretariaat. Ook zij zijn steeds beschikbaar om je bij te staan en uitleg te verschaffen over alles en nog wat.

Wij wensen je alvast heel veel plezier en succes in je ‘golfcarrière’

 

Het starters team,

     Paul Depreter, captain

     Marc De Graef, vice captain

     Marc De Cock, clubmanager

     Peter Meurs

 

 

start to golf

Paasmaandag 1 April 2024

Gratis golfkennismakingmoment voor jong en oud!

Wat mag je verwachten:

  • 2 uur durende initiatie
  • Je maakt kennis met de golfswing
  • Begeleiding door Golfpro’s en enthousiaste golfers ! 
 

Meer info en inschrijvingen vanaf 2 maart via www.golfvlaanderen.be